Hai la teatru! Piesă pentru frate și soră [concurs încheiat]

Ne dorim ca primăvara ta să înceapă bine, așa că organizăm un nou concurs și oferim o invitație dublă la Piesă pentru frate și soră, cu Ioana Mărcoiu și Istvan Teglas. Spectacolul se va juca sâmbătă, 7 martie 2015, de la ora 20.00, la Sala Mică a Teatrului Național București, și face parte din seria 9G la TNB, care prezintă publicului noua generație de creatori din teatrul românesc.

Cei doi artiști aflați pe scenă și-au jucat cel mai sincer și mai greu rol. Pentru că acțiunea redă doi actori captivi într-un teatru care interpretează doi frați, Felice și Clare – ce ironie a numelor! –, pe care viața a decis să îi testeze când tatăl o ucide pe mamă și apoi își aplică și pedeapsa și autoabsolvirea de vină și se sinucide. O lume bolnăvicioasă prin situație și prin deciziile personajelor, ar spune unii. O dramă care vorbește despre închisorile în care ne trezim zi de zi, din care ne amăgim că vrem să evadăm și pe care ajungem să le considerăm acasă. Mereu am bănuit că teatrele sunt închisori pentru actori, spune Felice. (Puteți citi cronica scrisă de Delia Tudor aici.)

Detalii spectacol Piesă pentru frate și soră. regia: Iris Spiridon | distribuția: Ioana Mărcoiu, Istvan Teglas | scenografia: Cristina Milea | Durata spectacolului: 1h 5 min

Spune-ne, într-un comentariu de maximum de 300 de cuvinte, cea mai interesantă poveste (trăită sau imaginată) cu/despre frați și poți merge sâmbătă la teatru. Răspunsul câștigător va fi ales prin random.org, dintre cele mai interesante exprimate. Concursul este valabil până joi, 5 martie, ora 23.59, câștigătorul urmând a fi anunțat vineri dimineață.

Update 6 martie 2015: Câștigătoarea concursului este Andreea B. Felicitări și distracție plăcută! Te vom contacta cât de curând cu detalii. Vă mulțumim pentru participare și vă mai așteptăm!