UPDATE:  Numărul 4 a fost cu noroc pentru Simona Mihaila. Felicitări, vei primi un email cu detaliile despre participarea la curs.

Prietenii noștri de la Fundația Calea Victoriei au un curs tare fain și ne-au înmânat un bilet pentru cursul Modele arhetipale feminine din mitologia greacă.

Cursul începe marți, 17 martie 2015, de la ora 19:00, și este susținut de Cristina Eremia, Identity & Career Coach cu formare de bază în NLP Coaching și Gestalt, Team Coaching și Artterapie, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației.

Pentru cele 5 ateliere așteptăm să ne spui, într-un comentariu, care este personajul tău preferat din mitologia greacă. Așteptăm răspunsurile tale până sâmbătă, 14 martie, ora 23.59, câștigătorul va fi ales dintre ele prin random.org. La miez de noapte anunțăm fericitul câștigător. Inspirație și noroc!

Despre curs. Cu toții trăim mitul eroului în viața noastră, în diverse forme și etape de dezvoltare, după cum ne informează celebrul scriitor și cercetător Joseph Campbel, dar adesea nu suntem conștienți în ce fel. Un întreg univers mitologic se revelează ochiului cunoscător și ne ajută să găsim repere interioare valoroase pentru un parcurs conștient și asumat, că să trăim o viață plină cu Sens. Zeii și zeițele locuiesc în noi, că modele arhetipale străvechi care ne modelează inconștient atitudinile și felul de a ne purta. Putem intra în contact intențional cu ele pentru a primi inspirație și ghidare.

Vă propunem un demers de autocunoaștere și transformare de sine, având ca repere aceste tipologii arhetipale, care ne vor conduce către înțelegerea mitului personal. Veți afla specificul comportamentului și energiei fiecărui tip, cum poate fi accesat și activat, care sunt umbrele sale, cum se exprimă tiparele mitologice și vom lucra cu aspecte emoționale specifice manifestării fiecărui tip, folosind imaginația activă, lucrul cu simbolul, tehnici de art terapie și NLP.

Mai multe detalii despre curs puteți găsi pe site-ul fundației Calea Victoriei.