UPDATE: Câștigător – Răzvan Oblu. Felicitări! Vei primi un email cu toate detaliile.

Duminică, 22 martie, Camerata Regală, ansamblu aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, vă invită începând cu orele 19.00 la Ateneul Român (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) la al treilea concert din Stagiunea Regală.

În cadrul celui de-al treilea concert din Stagiunea Regală, Camerata Regală propune melomanilor o incursiune în ciclul de concerte “Anotimpurile” ale compozitorilor Antonio Vivaldi și Astor Piazzolla. De această dată, elementul inedit este înlocuirea dirijorului cu solistul, care va interpreta și va dirija în același timp. Invitații acestui concert sunt Liviu Prunaru și Valentina Svyatlovskaya, doi violiniști de excepție, bine – cunoscuți publicului meloman din România.

Biletele pentru concert sunt disponibile în reţeaua bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Mai multe amănunte despre concert, dar şi despre activitatea Cameratei Regale puteţi afla pe site-ul lor – www.camerata-regala.ro şi de pe pagina de Facebook a ansamblului.

Cum am povestit despre voi că sunteți iubitori de muzica bună, prietenii noștri de la Camerata Regală vă oferă o invitație dublă la concertul de duminică, de la Ateneu. Pentru a participa la concurs așteptăm recomandările voastre de muzică clasică (link în comentariu). Concursul se desfășoară în perioada 18 – 20 martie (ora 23.59), iar câștigătorul va fi selectat prin random.org și anunțat sâmbătă dimineață, pe 21 martie. Inspirație!