În ianuarie, Editura Univers sărbătorește luna Enigma, luna dedicată colecției de cărți polițiste și thrillere, una dintre cele mai vechi serii ale editurii.

Concursuri, mistere de dezlegat, informații atractive despre cărțile, autorii, dar și cititorii Enigma, oferte și reduceri. Pe toate le veți putea găsi între 12 și 31 ianuarie pe site-ul Editurii, pe pagina de Facebook și pe blogurile și site-urile partenerilor Editurii Univers.

Nouă ne plac foarte mult cărțile de la Univers, despre care am tot scris, așa că ne-am gândit să vă oferim un pachet cu trei volume în schimbul unei povești: Ucigașul de Patricia Melo, Lanțul de crime de Meg Gardiner și Betibu de Claudia Pineiro.

Pentru a câștiga, scrieți-ne un comentariu de maximum 500 de cuvinte în care să ne povestiți:

1. o întâmplare misterioasă (reală sau fictivă)

SAU

2. despre o carte polițistă, un mistery sau un thriller.

Punctăm folosirea corectă a limbii române, originalitatea și/sau folosirea aparatului critic. Vom selecta cele mai bune răspunsuri, iar câștigătorul va fi ales dintre ele prin random.org.

Concursul se desfășoară între 26 și 30 ianuarie, iar câștigătorul va fi anunțat la finele lunii.

Later edit (31 ianuarie): Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă mai așteptăm pe site. Câștigătoarea concursului este Lavinia Stoian. Lavinia, felicitări, te vom contacta cât de curând.