[Concurs încheiat] Câștigă două exemplare din Alternașterea de Gabriel Osmonde

concurs universGabriel Osmonde, numele sub care se ascunde Andreï Makine, câștigător al Premiului Goncourt, revine la editura Univers. După ce anul trecut a fost publicat, cu ocazia vizitei scriitorului în România, romanul Lucrarea iubirii, un nou titlu îi așteaptă pe cititori: Alernaștere.

Un călător mânat de ultima sa speranță descoperă un oraș fantomă într-un deșert din Australia Occidentală, o misterioasă fundație în care totul își schimbă sensul: dorințele, amintirile, temerile, nevoia oamenilor de a iubi și de a fi iubiți. Fundația aceasta, despre care călătorul va descoperi că are filiale pe toată planeta, este pe cale să revoluționeze lumea. Dar totul depinde de inventarea unui nou limbaj care să poată descrie Alternașterea.

societatesicultura.ro și Editura Univers oferă două exemplare din romanul Alternașterea de Gabriel Osmonde. Pentru a câștiga, răspundeți printr-un comentariu la acest post la întrebarea următoare:

Dacă ai descoperi un oraș fantomă, ce ar ascunde acesta?

Câștigătorii vor fi aleși de către echipa editorială societatesicultura. Punctăm atât creativitatea, cât și redactarea (respectarea normelor în vigoare ale limbii române). Așteptăm răspunsurile voastre până luni, 21 iulie, ora 19:00.

Update 23.07.2014

Vă mulțumim tuturor pentru poveștile voastre. Câștigătoarele romanului Alternașterea de Gabriel Osmonde sunt Roxana Diana Vezeteu și Alice. Felicitări!