update: Vă mulțumim pentru răspunsuri, ne-am tot gândit pe cine să alegem și, într-un final, l-am ales Gabriel –  ne-a emoționat răspunsul său și a fost cel mai aproape de cerința concursului nostru :). Felicitări! Mulțumim editurii ALL pentru carte!

Ne-am tot gândit la tema acestui concurs – este o carte deosebită despre un om special – Alex. Ștefănescu. În Retrospectivă melancolică, de la începutul dialogului dintre critic și Ioana Revnic, Alex. Ștefănescu povestea:

Am trăit până în prezent aproximativ 570 000 de ore și, dacă nu mi se va întâmpla nimic rău, voi mai trăi probabil încă 30 000 (sau mai mult, dar nu cu mult mai mult). Ar fi un dar zeiesc să trec de 600 000 de ore, în condițiile în care Eminescu nu a depășit 350 000, iar  Labiș – 190 000.

Pasajul continuă minunat cu un bilanț al orelor petrecute de autor dormind, citind, învățând, stând de vorbă cu oameni antipatici, stând la cozi, scriind cărți, așteptând … Puteți răsfoi câteva pagini din carte pe site-ul editurii.

Prietenii de la editura All ne-au dăruit, pentru voi, un exemplar al cărții. Noi, inspirați de pasajul de mai sus, ne-am gândit să vă provocăm la un exercițiu de imaginație și… matematică :). Povestiți-ne într-un comentariu câte ore ați trăit până în prezent și încercați un scurt bilanț al acestora după modelul lui Alex. Ștefănescu. Așteptăm răspunsurile voastre până joi,  11 iulie, ora 19.00. Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu un exemplar al cărții Convorbiri cu Alex. Ștefănescu. Răspunsul câștigător va fi ales de echipa CSC și vom argumenta alegerea noastră. Vom anunța câștigătorul  joi seară. Să aveți inspirație și noroc!