[concurs încheiat] Invitație la Ateneu @ Camerata Regală

update: numărul 7 a fost cu noroc pentru Roxana. Felicitări! Vei primi un email cu detalii despre invitație.

Sâmbătă, 7 februarie, Camerata Regală, ansamblu aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, vă invită începând cu orele 19.00 la Ateneul Român la al doilea concert din Stagiunea Regală.

În cadrul celui de-al doilea concert din Stagiunea Regală, Camerata Regală propune melomanilor o întâlnire cu îndrăgitul dirijor Horia Andreescu și cu pianistul Alexander Krichel, câștigătorul premiului Echo Klassik 2013 și artist exclusiv Sony Classical. Muzicienii care formează acest ansamblu sunt neobosiţi în a concepe proiecte care să aducă muzica clasică în atenţia iubitorilor de frumos. Proiectele lor oferă o viziune proaspătă şi dinamică, reuşind să atragă cu succes publicul în sala de concert cu fiecare ocazie.

Cum am povestit despre voi că sunteți iubitori de muzica bună, prietenii noștri de la Camerata Regală vă oferă o invitație dublă la concertul de sâmbătă, de la Ateneu. Pentru a participa la concurs așteptăm recomandările voastre de muzică clasică (link în comentariu). Concursul se desfășoară în perioada 3 – 5 februarie (ora 23.59), iar câștigătorul va fi selectat prin random.org și anunțat vineri dimineață, pe 6 februarie. Inspirație!