Concurs [încheiat]: Care e părerea ta despre târgurile de carte din România?

page 22În perioada 28 mai – 1 iunie 2014 are loc ediția a IX-a a Bookfest, când, pentru câteva zile, literatura se mută în Romexpo. Cărțile vechi se întâlnesc cu cele noi, volume autohtone stau laolaltă cu cele traduse sau scrise în alte limbi. Lansări, sesiuni de autografe, promovarea literaturii, Ziua Copiilor și Polonia în calitate de țară invitată descriu, în mare, ediția de la sfârșitul primăverii acesteia.

Ne-am gândit să vă aducem, pe lângă discuția cu prietenii de la Univers despre noutățile lor, și un concurs cu premii în cărți: Malcom Bradbury – Tăieturi, respectiv Paul Auster – Invizibil.

Pentru a câștiga, spuneți-ne părerea voastră despre târgurile de carte din România.

Concursul se desfășoară în perioada Bookfestului, 28 mai – 1 iunie, iar câștigătorii vor fi aleși de către echipa editorială societatesicultura.ro în decursul săptămânii următoare.

Mulțumim editurii Univers pentru premii!

update 5.06. 2014

Vă mulțumim tuturor pentru participare. Întrucât considerăm că este foarte important să acordăm atenție felului în care scriem și argumentăm, echipa editorială societatesicultura.ro a decis că vom avea un singur câștigător. Felicitări, Lavinia!