Vă mulțumim mult pentru comentarii. Câștigătorii celor două abonamente la Cinepolitica sunt Adi și Camelia Coman. Felicitări!

Prietenii noștri de la Festivalul Internațional de Film Cinepolitica (8-13 aprilie, Cinema Studio, Elvira Popescu și Union) ne-au pregătit o surpriză pentru cititorii societatesicultura.ro – 2 pașapoarte (conceptul original Cinepolitica pentru abonamente) care asigura accesul la toate proiecțiile și evenimentele de anul acesta.

Gala de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Cinepolitica de marți, 8 aprilie, ora 20.00, de la Cinema Studio, aduce în România, în premieră, unul dintre filmele care au umplut recent sălile de cinema la Festivalul de la Berlin: Diplomatie/ Diplomație, în regia lui Volker Schlöndorff. În închidere, pe 13 aprilie, va fi proiectată o superproducție regizată de Feng Xiaogang – supranumit „Spielberg al Chinei” – și propusă de China la Oscarurile de anul acesta, Back to 1942/ Înapoi în 1942, cu Adrien Brody și Tim Robbins.

Cinci filme intense pe subiecte ca poliția politică, anii de închisoare ai lui Nelson Mandela, consecințele consumerismului și intruziunea politicului în viețile personale vor fi proiectate la Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica (8 – 13 aprilie), în secțiunea Panorama, într-o subsecțiune dedicată Eye on Films.

Pentru a participa la concurs, așteptăm răspunsurile voastre la întrebarea – Ce film din programul CINEPOLITICA credeți că este un must see pentru un tânăr 🙂. Concursul se desfășoară în perioada 2 – 6 aprilie (ora 24.00), iar câștigătorii vor fi anunțat luni, 7 aprilie. Succes!