UPDATE: Maria Constantinescu este cea care își scoate prietenii la teatru. Ne-a plăcut răspunsul ei mai ales pentru că ne-a dat de gândit… Interesant cum mereu spunem că știm ce vrem dar de fapt nu acționăm mai niciodată. Felicitări, Maria, vei primi un email de la noi cu toate detaliile. Mulțumim celorlalți participanți și vă mai așteptăm pe la noi, vă pregătim concursuri interesante 🙂 .

Când ai fost ultima oară la teatru? Echipa societatesicultura.ro te trimite la teatru, împreună cu doi prieteni, la spectacolele coupe Aici nu se simte cu Lia Bugnar și Marius Manole și Oase pentru Otto cu Medeea Marinescu și Lia Bugnar. Acestea au loc miercuri, 9 aprilie,  ora 19:00 la Teatrul Elisabeta, bd. Regina Elisabeta nr 45.

Lia Bugnar pune în scenă două piese care se succed aparent întâmplător, ca într-un joc dulce-acrişor al hazardului. Ce au ele în comun? Fuga. Personajele aleargă de-a lungul propriilor drame, mascându-şi tristeţea în decorul unor idealuri frânte pe care le pot repara, cred ele, cu puţin unguent pentru suflet. Însă rănile rămân deschise şi prin ele se zăresc viscerele unor întrebări orfane de răspuns.

Poveștește-ne, într-un scurt comentariu, care a fost ultimul spectacol de teatru la care ai participat și cel mai simpatic răspuns va fi răsplătit cu 3 bilete, pentru tine și prietenii tăi, la spectacolele coupe Aici nu se simte și Oase pentru Otto. Concursul este valabil până diseară, la 23.59, câștigătorul va fi anunțat mâine dimineață, la ora 8.00.